Tyngdedyner til børn - 5 ting du skal overveje inden du køber

En tyngde dyne til børn kan være en fantastisk ting at investere i. En tyngdedyne kan nemlig hjælpe med en række af forskellige udfordringer. Har du f.eks. en datter eller en søn, der har svært ved at falde i søvn om aftenen?

Så kan det være, at en tyngde dyne kan være den rette hjælp. Tyngde dyner er også noget, der ofte bruges til børn med ADHD, da dynen kan hjælpe dem med at få en bedre kropskontakt. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan overveje, før du køber tyngde dyner til børn. 

Hvor skal du købe den henne?

Det er altid rart, at man som noget af det første ved, hvor man skal købe sin tyngde dyne henne. Du kan f.eks. vælge mellem, om det skal være i en fysisk butik, eller om det skal være over nettet, du skal handle.

I dag er der flere og flere, der vælger at handle på nettet, og det kan man godt forstå. Det er bare langt nemmere, at man kan sidde derhjemme i sofaen, mens man bestiller det hjem, som man har brug for. Det kan også ofte være nemmere at falde over et godt tilbud på nettet, hvilket kan være endnu en grund til, at man vælger at handle der i stedet for i en fysisk butik. 

Hvilket størrelse skal det være?

Når du skal finde tyngdedyner til børn på nettet, skal du også være klar på at finde ud af, hvilket størrelse du skal bruge. Det er klart, at det er noget, der afhænger af, hvor stort dit barn er.

Det kan også være, at du overvejer at købe en tyngdedyne med til dig selv, hvis du f.eks. også har brug for noget, der kan hjælpe dig med at slappe af. Så skal du nok også have den i en større størrelse, end din søn eller datter skal have.

Hvad må den koste?

Det er aldrig rart, når man skal betale mere for noget, end man er parat til. Derfor kan du også lave et budget for dig selv for, hvor mange penge du må bruge på en tyngde dyne. Det er noget, som man kan finde til flere forskellige prisklasser, og derfor kan du sikkert sagtens også finde noget, der passer til dit budget.

Hvor tung skal den være?

Det er klart, at en tyngde dyne skal være tung, men hvor tung skal den egentlig være? Det er ikke noget, der findes et universelt svar på, det det netop afhænger af, hvor stor personen der skal bruge den, er.

Man siger, at man skal have en tyngdedyne, der svarer til 10% af ens kropsvægt, så det er et godt udgangspunkt at have, når man skal finde den rette dyne. 

Hvilket materiale skal der være i din tyngde dyne?

Der findes forskellige varianter af tyngdedyner, og du kan også med fordel overveje, hvordan du godt kunne tænke dig, at din tyngde dyne føles. Hvis du gerne vil have, at den føles mest muligt som en almindelig dyne, så kan du nemlig vælge en af dem, hvor der også enten er bomuld eller fiber i som fyld.

Sådan en form for tyngdedyne er blødere. Du kan dog få en mere intens følelse, hvis du vælger en tyngdedyne, hvor der ikke er dette i. Men det er naturligvis noget, der må være en smagssag. Det kan være, at du skal i gang med at kigge efter en tyngdedyne allerede i dag, efter du har fundet ud af, hvad der kan være godt at overveje, før man køber?

Menu
Top