Sådan får I den bedste familieferie på Mallorca

Ferie er bare dejligt. Også med børn. Men ferie med børn er en anden rytme, som selvfølgelig skal tilgodese børnenes behov. At rejse med mindre børn kræver en mere struktureret hverdag, så de også får den søvn og hvile mindre børn, nu også engang kræver.

Børn elsker også ferie

Det bedste børn ved, er at være sammen med deres forældre. Det er nu engang et grundvilkår, når det er mindre og lidt større børn vi taler om. For børns dage er også hektiske og dage hvor fraværet med mor og far fylder. Ofte når vi taler om institutionsbørn. Børn behøver ligeså meget ferie som voksne, så de også får slappet af. Det vigtigste er dog, at når man rejser på ferie med børn, så må det gerne føles trygt som de vante omgivelser derhjemme.

Så det at rejse med mindre børn kræver selvfølgelig lidt mere oppakning etc. at medbringe et børnegitter til steder i ferieboligen hvor barnets sikkerhed skal være i top. Men også en rummelig klapvogn, hvor ens barn kan sove skyggefulde steder, når det bliver træt på ferien. Afskærm med en hvid stofble hvis nødvendigt. Hvid tiltrækker ikke solen som sort.

Mallorca er et børnevenligt rejsemål

Flere og flere familier ser fordelene ved at rejse til Mallorca. Til dels er flytiden kort, men Mallorca er også solfyldt og eksotisk. Mallorca tilbyder dertil børnevenlige sandstrande og dejlig lokalmad, som også mange familier værdsætter. Så find gode tilbud på rejser til Mallorca her, hvis I også gerne vil på en udenlandsk familieferie.

I vil helt sikkert få en skøn ferie, som jeres børn også vil nyde. Da Mallorca værdsætter børn højt også med mange seværdigheder for børn. Heraf kan det blive en hyggelig og afslappende ferie for hele familien, som jo netop er formålet med at holde ferie.

Pak med tanke på børnene

Når man rejser udenlands, er det selvfølgelig svært at have alle ens børns ting med. Men det er nu også sundt blot at have lidt med. Ting som ens børn især er glade for. Det kan være en sovebamse, en bog eller et stykke legetøj. Opholder man sig meget ved vandet med børnene, så søg lidt skyggefulde steder. Sørg dog for en langærmede trøje, en kasket for at skærme for den stærke sol.

Små børns hud har godt af at blive beskyttet med lidt tøj frem for at få for meget sol. Ting til at lege i sandet med kan man altid købe, som ofte er et hit. For børn elsker at lege med sand og især vand. Medbring en hud- og allergivenlig solcreme med høj solfaktor, da børn ofte bader meget. Men også gerne en myggestik stift. Hvis I skulle blive ramt heraf.

Pak også gerne en tur madkasse

Børn elsker oftest deres madkasse, når de er på tur hjemme. Den må gerne være fyldt med masser af frugt og snack af grønt. Heraf er det oplagt at have et køleskab på sit hotelværelse. Netop for at sikre at man kan lave en madkasse fyldt med sunde og vandholdige madvarer. Sørg også for en drikkeflaske fyldt med vand, så barnet får den væske, det behøver i varmen. Køb eventuelt godt drikkevand, som kan stå koldt. Hvis vandet i vandhanen ikke kan drikkes. Man kan dog altid medbringe en kulstang, hvis man ønsker noget bedre og friskere drikkevand.

Planlægning af jeres ferie

Har man mindre børn med på ferie, behøver der ikke ske det store. Blot de gives muligheden for at lege, stimuleres og hygge sig i deres vågne timer, er de oftest glade. Ligeledes at få den søvn, de nu engang plejer derhjemme. Hvilket også er vigtigt, så de får mulighed for at bearbejde dagens mange indtryk.

Har man dog større børn med på ferie også, er det oplagt at besøge et vandland. Disse er utrolige populære på Mallorca og besøges af børnefamilier verden over. For vand skal der til, når det er varmt. Og det er der stort set året rundt på Mallorca. Så det er ikke uden grund, at Mallorca kaldes solskinsøen.

Leje af bil

Lejer man en bil, kommer man selvfølgelig noget hurtigere rundt på solskinsøen. Der er masser af seværdigheder at se afhængigt af, hvad man nu er til af kultur m.m. Men planlæg om ikke andet jeres ture, så I kan gøre nogen ophold undervejs. For små børn har ikke godt af at sidde for længe af gangen i en autostol.

En gåcykel kan også være en god ide at medbringe til mindre børn, så barnet også får muligheden for at røre sig. Men indtænk også hvad der er nødvendigt at se, samt nogle pauser, hvor I blot er ved vandet. Også en pool. For bliver det for varmt, kan det være ulideligt at være andre steder end ved vandet. Også for børn.


 


 

Menu
Top